Wat gladstrijkend ijzer gaan de kappers van Unisex glad?

Luuk van den Heuvel

Mijn vader was degene die dit strijkijzer uitvond. Dit is de eerste post in mijn post over het rechttrekken van ijzer. Ik wist niet zeker wat ik moest doen toen ik voor het eerst een strijkijzer zag, ik wist dat het echt moest zijn. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Auto Parfum Maar toen ik dit zag, wist ik dat het goed kan zijn. Dus heb ik besloten om het eens te proberen mezelf en ik vond het echt geweldig. Als je de kans hebt, raad ik dit ijzer ten zeerste aan. Als u in een land dat ijzer verkoopt, koop dit strijkijzer. En voor iedereen met minder dan 30 minuten, de beste manier om te leren hoe ijzer recht te zetten is om gewoon vragen uw familie en vrienden. Je veel hulp van hen krijgen. Het is zeer gemakkelijk en zeer veilig. Als je vragen hebt, gewoon vragen en ik zal u helpen!

Hoe ijzer recht te maken

Er zijn twee methoden om ijzer recht te maken: de stijltang en de luchtdroger. Zelfs Labradoodle Trimmen.met Tondeuse is een begin waard. Strijkijzer rechttrekken is een eenvoudige procedure en er is veel informatie over op deze website.

Er zijn vele manieren om ijzer recht te zetten. Al deze methoden kunnen op dezelfde manier worden gebruikt, maar ze zullen enigszins variëren. De meest voorkomende methode is om strijkijzer te leggen op een houten of stenen oppervlak en vervolgens gebruik maken van een stijltang. De eenvoudigste manier om recht te zetten is om gewoon het strijkijzer op de stijltang te leggen. Wanneer deze methode wordt gebruikt, kan het ijzer gemakkelijk worden gebogen, wat een goede zaak is. Deze methode is niet erg moeilijk en het vereist slechts een stijltang. Echter, ik beveel deze methode als het is gemakkelijk en kan worden gedaan met elk type stijltang je bij de hand hebt. Een goede reden om deze methode te gebruiken is dat het ijzer gemakkelijker zal buigen en gemakkelijker te gebruiken is dan met behulp van de reguliere methode. De methode voor het rechttrekken van ijzer is als volgt:

Stap 1: Begin met het leggen van het strijkijzer op een harde ondergrond.

Stap 2: Plaats een stuk tape of een stuk doek op het strijkijzer, zorg ervoor dat de tape gelijkmatig is, in een verticale lijn.

Stap 3: Na een paar minuten, rol voorzichtig het strijkijzer. Stap 4: Dit kan tot 20 minuten duren, afhankelijk van de dikte van het strijkijzer en hoe strak het ijzer is. Stap 5: Daarna moet het ijzer zo plat mogelijk zijn. Het is dus waarschijnlijk logischer dan strijkijzer. Stap 6: Na een tijdje zult u merken dat het oppervlak van het ijzer gladder en glanzender is geworden. Dit proces heet tinning en wordt gedaan door het wrijven van het ijzer met heet water. Nu we weten dat strijkijzer verschillende stappen zet, laten we eens kijken naar wat elke stap doet. Stap 7: Dit is de stap waar het strijkijzer in de oven wordt gezet. Stap 8: Het is de oven die uw strijkijzer de uiteindelijke look en feel geeft die het verdient. Stap 9: We kunnen het ijzer in de oven zien, dit is wanneer het de uiteindelijke temperatuur bereikt. Deze stap wordt ook wel de "pizza finish" genoemd. Stap 10: Eindelijk hebben we een oven die we goed kunnen eten en eten. We zijn klaar! Dit is een eenvoudige en snelle stap die uw ijzer snel en schoon zal laten koken. Stap 11: Nu we klaar zijn, kunnen we beginnen met het ijzer vorm te geven. Op de foto hierboven zie je het afgewerkte ijzer. Je zien dat het staal niet rechtgetrokken is, maar is rechtgetrokken door middel van een hittepistool.