warmtebescherming spray in het droge haar? Ja of nee

Luuk van den Heuvel

№. De reden is dat het droge haar niet de juiste bescherming krijgt, daarom loopt het water overal. Warmtebescherming spray betekent dat het haar zichzelf zal beschermen tegen warmte, dat is wat we willen. Op die manier u wassen uit het haar in de ochtend zonder het hele huis (en je haar) te wassen. Dit is logischer dan Hoe Krijg Je Nagellak Uit Kleding.

Ik zeg altijd: Ik ben blij dat je de tijd nam om mijn post te lezen. Dit bericht kan niet geschikt zijn voor iedereen, en het is niet bedoeld om regelmatige haarverzorging te vervangen. Maar het is iets dat veel beter had gekund, wat ik probeer te veranderen! Dus heel erg bedankt voor een bezoek, en stay tuned voor meer rechttrekken ijzer gerelateerde artikelen. En deel dit alsjeblieft met je vrienden. Over de auteur: Luuk van den Heuvel is een kunstenaar gevestigd in Amsterdam, en een professionele kunstenaar die werkt in tattoo, haar en nagelverzorging. Deze blog is gemaakt in 2012, en het belangrijkste doel is om andere vrouwen die vrij willen zijn van haar trekken te helpen, met de hulp van het rechttrekken van ijzer. Ik ben een alleenstaande moeder van 2, en ik begon deze blog om mijn vrouw en mijn kinderen te helpen leren kijken en voelen meer vertrouwen in hun eigen huid, evenals om de gemeenschap van vrouwen die worstelen met haar trekken te helpen. Mijn belangrijkste missie hier is om deze wereld veiliger en gezonder te maken voor vrouwen en kinderen. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Orabrush Tongschraper. Ik ben blij om vragen te beantwoorden op een van mijn blogs, dus als je een vrouwelijke lezer en hebben vragen over haar trekken of willen worden rechtgetrokken, zou ik heel blij zijn om ze hier te beantwoorden.

Luk, wat voor strijkijzer raden jullie aan? Wat zijn sommige dingen die u aanbevelen aan vrouwen? Er zijn een paar dingen die ik aanbeveel, maar ik ga alleen de basis die iedereen nodig heeft dekken. Ik ga je ook vertellen hoe ik ben begonnen met deze hobby en hoe ik doe wat ik vandaag doe, zodat jij het ook leren. Dit lijkt het sterker te maken dan strijkijzer.