Hoeveel jaar kun je glad haar? Stem alsjeblieft!

Luuk van den Heuvel

5 tot 6 jaar. Dan komt de vraag terug: Is het normaal om direct na 3 tot 5 jaar te blijven strijken? En dan komt de vraag: "Moet ik stoppen met rechttrekken op 5 jaar, of maakt het mijn haar kijken rommelig en vn-stijl?" Deze vragen worden meestal gesteld door mensen die niet begrijpen dat, ondanks het feit dat het rechttrekken van ijzer heeft vele toepassingen, ik weet echt niet het antwoord op alle van hen. Je je afvragen: Als je ijzer rechttrekt, waarom recht je dan? In feite, als je een gewone ijzer je zou kunnen hebben gemerkt dat wanneer u het rechttrekken van ijzer, het is niet zo moeilijk om gewoon het ijzer te verplaatsen van de ene kant naar de andere. Dit wordt een centrifugaal rechttrekken genoemd. Je beweegt gewoon het strijkijzer. Er is geen reden voor u om ijzer recht te maken als je niet bezig bent met een haar rechttrekken. In feite, naar mijn mening, strijkijzer moet worden gedaan elke week om je haar gezond en recht te houden. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Gezichtscrème Mannen.

Voordat ik begin uit te leggen waarom het een goed idee is om ijzer recht te zetten, wil ik zeggen dat ik op geen enkele manier een professional ben en niet voor een professioneel bedrijf werk. Ik begon deze blog als een hobby, dus ik zal toegeven dat mijn blog kan een beetje verwarrend op keer. Als u vragen heeft, voel je vrij om ze hieronder te laten en ik zal zo snel mogelijk reageren! Wat is een centrifugaal rechttrekken?

Een centrifugaal rechttrekken is gewoon een centrifugale kracht die tegen het haar wordt geduwd. Als je de stijltang in de keuken zou aanzetten, zou het het haar trekken en het recht laten. Echter, als je de stijltang naar een kapperszaak of een spa, zal het duwen het haar terug en trek het terug. Dit wordt de centrifugale kracht genoemd, en in het geval van ijzeren rechttrekken, is het wat het haar ervan weerhoudt krullend te zijn.

Je denkt misschien dat ijzer rechttrekken zou moeilijk te doen met zo veel strengen van haar. Echter, als je ijzeren haar, is het gemakkelijk om het recht te maken, maar het vergt veel kracht. Je moet heel voorzichtig zijn bij het gebruik van ijzeren rechttrekken. Zelfs als je voorzichtig bent, zal de hoeveelheid kracht genoeg zijn om je haar te breken. De reden daarvoor is vanwege de centrifugale kracht. De centrifugale kracht van de stijltang is sterk genoeg om het haar tegen te houden. Strijkijzers gladstrijken: Met of zonder ionentechnologie? Wat is de beste manier om ijzeren haren recht te zetten? Als je ijzeren haar hebt, is het belangrijkste om ervoor te zorgen dat je niet draait. Wanneer u ijzeren haar rechttrekt, moet u het in twee delen draaien. Trek eerst de strengen uit elkaar in het midden en draai deze vervolgens aan de uiteinden. Ten tweede u ijzeren haren rechttrekken door de uiteinden op één plaats te trekken en het vervolgens met de tegenovergestelde richting te draaien. Houd anders rekening met een vergelijking van strijkijzer.

Strijkijzerhaar rechttrekken in een staande positie De beste manier om ijzeren haar recht te zetten is om het op een plat oppervlak te laten staan en naar je toe te duwen. Ik sta mijn haar recht op mijn borst en laat het rollen in de lucht als een bal. Het is belangrijk om te onthouden om diep te ademen. Om het haar goed recht te trekken, moet je je spieren ontspannen en je ademhaling ontspannen.