Alternatief voor GHD Styler?

Luuk van den Heuvel

Ja, ik gebruik ook GHD Styler (een duurder alternatief). Maar als mensen mij vragen wat meer de voorkeur - mijn GHD Styler of mijn strijkijzer, ik meestal antwoord: Beide. Je moet ook kijken op mijn andere blog, Straightening Iron.

Het is niet alleen de prijs wel. Ik vind de strijkijzer veel krachtiger dan de GHD styler, en ik ben er vrij zeker van dat het niet zal branden uw huid (tenzij het de heetste deel van de dag). Dus voor mij is het de beste keuze. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Manicure Oud-beijerland. Als u wilt dat de beste bang voor je geld, ik beveel de strijkijzer. Dus, je hebt een strijkijzer en je bent klaar om je gezicht recht te zetten! Wat te doen? De eerste stap is om uw strijkijzer op het fornuis. Gebruik het in een zeer grote pot. Als je een kleinere pot hebt, zal het waarschijnlijk prima doen. U wilt het ijzer erg warm te houden en ervoor te zorgen dat alle ijzeren hoofden van het ijzer raken. Het is een goed idee om het uit te nemen om af te koelen en het ijzer in zijn "juiste" plaats te krijgen. Draai vervolgens het strijkijzer op de laagste stand. Dit maakt het ijzerwerk het beste. Het strijkijzer is nu klaar om je gezicht recht te zetten. Zet het op de laagste stand. Het is nu tijd om het ijzer terug te nemen in de winkel. Zodra het ijzer de hitte raakt, begint het te werken. Er is wat weerstand. Maar na enige tijd gaat het de goede kant op.

Voor een tijdje daar, dacht ik dat het allemaal gewoon een grote grap. Naar mijn mening zijn er te veel variabelen in deze. In een strijkijzer, zijn er een heleboel dingen aan de hand. In tegenstelling tot Pruik Rood Krullen betekent dit dat het merkbaar nuttiger is. Je moet een strijkijzer hebben dat niet te dik, niet te dun, niet te droog, niet te nat is. Je hebt een strijkijzer nodig dat niet gemakkelijk brandt, dat niet ongelijk verbrandt. En, natuurlijk, moet je een strijkijzer met een zeer goede kwaliteit en een zeer lange levensduur. Maar het is de eerste die in me opkomt. Dit is vermeldenswaard in vergelijking met strijkijzer

Ik weet dat jullie het allemaal erg druk hebben met jullie dagtalussen en dat jullie niet echt veel tijd in je auto doorbrengen. Nou, ik ook niet. Ik hou ook niet van autorijden. Mijn vrouw en ik hebben een huis en de auto is er gewoon. Het is goed voor onze kinderen.