About me

Luuk van den Heuvel

Mijn visie

Mijn passie is om alle informatie die ik vind uit mijn eigen ervaringen met strijkijzer te delen. Ik wil andere strijkers helpen en ik zal mijn kennis blijven verbeteren en mijn tips delen met de mensen die geïnteresseerd zijn.

Ik moet toegeven dat voor het starten van deze blog wist ik niet eens het verschil tussen een strijkijzer en een ijzerenshaft. Toen ik het volgende artikel zag gaf het me het idee om deze blog te schrijven. Dus, om de blog te beginnen zal ik delen met u een voorbeeld. Als u op zoek bent naar een goede strijkijzer dat niet veel kosten en kan zelfs een zeer goede strijkijzer, ik denk dat je moet deze te controleren. De beste strijkijzer die ik ooit heb gebruikt kocht ik dit ijzer en het is een geschenk van mijn zus.

In 2017 werd ik geïnterviewd door NRC Handelsblad. Voor mijn verhaal besloot ik te spreken met een Nederlandse man die een grote waardering heeft voor de kunst van het rechttrekken van ijzer.

Ik heb hem ontmoet in de stad Groningen. Hij was er voor wat zaken. Op dit moment wist ik niet eens wie hij was. Ik gaf niets om zijn zaken. Zodra hij zijn mond opende, wist ik dat hij degene was die de manier waarop ik naar strijkijzer kijk zal veranderen. Hij vertelde me dat hij geen stijltang was. In mijn ervaring, is het zeer zeldzaam voor een stijltang om een eigen bedrijf te hebben. Hij was de man die de leiding had. Het beste is dat hij me echt begreep. Hij wist dat ik op zoek was naar een strijkijzer voor mijn man. Ik was al op zoek naar een nieuwe strijkijzer en ik had iets snel en makkelijk te gebruiken.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school wilde ik schrijver worden en het is heel leuk en makkelijk geweest sinds ik in 2011 naar Nederland verhuisde. Toen ik begon met bloggen wilde ik ervoor zorgen dat mensen van mij te horen krijgen over hun problemen, problemen die konden worden opgelost, dat er een echte oplossing was, dat er in feite een oplossing is. Maar dat is niet alles. Ik ben ook een groot fan van de Nederlandse eetcultuur en fan van de Bakscene (ik begrijp nog steeds niet wat het woord "bakken" betekent in Nederland), ik geniet ook van de Nederlanders en ik hou van het eten. Ik wil er alles aan doen om de Nederlandse cultuur hier te promoten en het voor de nieuwe Nederlanders makkelijker te maken om hier te komen en te leren hoe het hier is.

Ik wil mijn kennis en passie delen en mensen leren over de Nederlandse manier van leven, de Nederlandse cultuur, hoe je hier goed leeft, hoe Nederlanders zijn en hoe ze beter kunnen leven.